Im back!

Efter ett litet uppehåll är jag nu tillbaka! No more äppelpaj. En av anledningarna till att jag har tid att skriva är för att jag har blivit sjuk. Usch ja. Har fått ont i halsen. Igår när jag jobbade var det första min chef sa " Hur mår du egentligen?". Så idag var jag hemma från skolan och har sjukanmält mig till jobbet så nu ligger jag i sängen och vilar. Det är det jag behöver. Har varit full rulle ett tag... Och det tar väl ut sin rätt nu.
För ganska exakt en vecka sedan landade jag i Helsingborg! Känns som ännu längre sen. Det var jätteroligt att vara hemma, fast det kändes som att man hade två liv, lite läskigt. 
När jag skulle hem så var det snökaos på Arlanda, så flygen blev inställda och jag fick ta tåget nästa dag. När jag kom fram till Uppsala så hade mitt cykellås frusit... Vilket avslut på resan. Till sist fick jag ta bussen hem och hämtade cyklen senare på kvällen, efter att jag jobbat. Men oj, vad mcyket snö det var här! Väldigt vackert. och nu är jag då tillbaka i Uppsala, det känns bra. Så idag har jag legat i min säng hela dagen och så kommer det att förbli. Ska göra pannkakor senare ikväll, jag känner att jag behöver det :)

 

RSS 2.0