Nu är balen över

image68
Jag och Emelie hemma hos Anne

image69
Brittany, Karin, Elisabeth, Elin och jag (som gör någon konstig min) var några av alla vackra vänner som var på balen.

image70
Lite senare på kvällen såg vi ut så här :P

Tänk att nu har jag varit på min bal! Så länge jag velat gå på den, planerat inför den och nu är den slut. Resultatet? Lyckat, fast jag skulle gått in mina skor mer...

Vid halv fyra kom Elin och hennes mamma och hämtade mig och vi åkte hem till Anne där ågra andra från klassen var. Efter en halvtimme gick vi ner till stan där massa folk redan samlats och där vi träffade vänner och familj. Det var kul, tror aldrig jag blivit fotad så mcyket, fick ont i mina munmuskler (eller vad de kallas) av allt leende.
Sen gick vi bort till Gröningen där balen skulle vara och efter välkomstdrinken gick vi och satte oss på våra platser. Alla mina kompisar hade nummer på över hundra, jag hade 56... Först hittade jag inte min plats, fick typ panik men till sist hittade jag den, längst bort i ett hörn, inte konstigt att den var svår att hitta. Sannings ögonblick var inne, skulle jag få en bordskavaljer? Tja... det beror på hur man ser på saken, om det räknas att ha en bordskavaljer som heter My men som kallas för Åsa så hade jag det. :P

Till förrätt fick vi parmaskinka med melon, till huvudrätt serverades kycklingfilé och nån potatis i smördeg och till efterrätt fick vi passionfruktsmousse med jordgubbar. Allt smakade helt okej, jag hade hört att amten skulle vara äcklig så jag hade inte så höga förhoppningar, så därför blev jag nog mer positivt överraskad.
Mellan rätterna så träffade jag mina kompisar, mitt bord var trevligt, särskilit My/Åsa men det blir ju lite stelt eftersom man inte känner varandra.

Till min fasa (låter mer dramatiskt så) missade jag valsen! De spelade bara en valslåt och vi fick vår efterrätt så sent att voi missade den. mne jag tycker att de kunde spelat fler valslåtar, det var ju faktsikt bal.
Men sen rockade vi loss till mer fartfyllda låtar och vid elva så gick vi till The Tivoli för att shaka ännu mer.
Vid tre sa våra fötter stopp och vi åkte hem för att somna som prinsessor.


Stryka i balklänning

Alldeles strax kommer Elin och hennes mamma och hämtar mig. Då åker vi ner till en klasskompis i stan för att träffas och prata lite innan det blir dags att gå ner till Sundstorget där alla balmänniskor samlas. Jag är nervös!
Imorse åkte jag tillsammasn med min syster Ellinor till frisören som satte upp mitt hår, sen åkte vi hem och jag gjorde manikyr och pedikyr på mig själv (resultatet kan vi diskutera) och sen åt jag och därefter sminkade jag migoch packade balväskan.
Just, det, kom på att jag behövde styrka min bolero så det stod jag och gjorde i min balklänning, inte en syn man ser varje dag... :)
Nu kommer dem om 14 minuter!!!

Balplacering

Jag har fått veta var jag ska sitta på balen! Ihhh.... spännande! Jag kan inte fatta att det är imorgon jag ska gå. Att dte är min tur. Det känns helt overkligt, bal och student. Alla som har gjort det har ju varit så stora, men jag känner mig inte så stor...

Imorgon kan ni kalla mig prinsessan Josefine.

En hyvens utflykt


Skrev igår att jag skulle på utflykt med klassen. Så nu tänkte jag berätta hur det gick!  Kan börja med att säga att det var en rikigt kul dag, eller hyvens om man ska vara lite spexig - och det är ju jag, hehe. Vi i klassen som har körkort körde, jag hade vår stora bil med sju platser (tur annars hade någon fått stanna hemma...) och vår första anhalt var Gunnarstorp slott som var vädligt fint. Tydligen har de en mycket speciell och vacker buxbom (en sorts häck) där och ja... den var ju... fin, hrm.
Sen åkte vi till metropolen Klippan där vi tittade på några funkishus och deras kyrka och hade lite eftermiddagsfika. Därefter åkte vi hem till Åke (vår lärare), fast vi hamnade lite fel... Eftersom vi nyss tagit körkort är man ju lite sugen på att köra snabbt, vilket vi alla gjorde så vi hamnde före vår lärare och så råkade vi svnga av fel.... Så där satt vi i våra bilar och undrade var vi skulle ta vägen någonstans, men efter ett tag fick vi tag i vår lärare och han förklarade hur vi skulle åka så till sist kom vi hem till hans hus.
Där grillade vi, spelade fyra omgångar av evighetskubb ( vårt lag förlorade alla gånger... ) och sen övade vi vals inför balen. Ja, vi körde även lite bugg och foxtrot, som vi ska glänsa med våra kunskaper, haha. Åke hade även en studsimatta som jag tror alla var och hoppade på, hade glömt att det var så kul! När mörkret sänkte sig satt vi på hans uteplats med filtar runtom oss och pratade. "Varför har vi inte gjort detta tidigare?!" utbrast vi. Jag kommer sakna alla männsikor när jag slutar, alla är så goa! Allting var väldigt trevligt och mysigt men till sist var det dags att åka hem, vi var trötta efter allt kubb...


Snart iväg

Nu ska jag snart iväg på ännu en utflykt, blir mycket av den varan när så här i slutet av terminen, ja slutet av skolan - snart studenten!!!!

Jag ska tillsammans med några andra från klassen vara dagens chaufförer, så jag får köra försikigt. Det ska bli kul!

Why does it rain?

Why does it rain? Jag vill ha sol! och bli brun till balen :P Igår var det ju underbart väder, kunde inte ligga i solen alltför länge för då blev det för varmt.  Och nu så regnar det. Så kan det gå.
Om tre dagar är det bal!!! Fy vad kul! Men jag vet inte hur jag ska ha mitt hår... (i-landsproblem)

Ät tårta oftare!

Tillsammans med väldigt många andra firades Mors dag igår. Av oss fick mamma en jättefin ljuslykta och så lagade jag mat på kvällen. Farmor och farfar var också där. Så det blev kycklinggryta med broccolisallad och till efterrätt hade pappa gjort rabarberpaj och sen hade farmor och farfar med sig en tårta också. Alltså, man borde äta tårta oftare! Det borde bli min nya kampanj : ät tårta oftare!

På kvällen lydde jag mitt råd och tog ännu en tårbit som jag åt när jag tittade på Stolthet och Fördom tillsammans med mina systrar. Den filmen är så bra och vacker!

image67

Ät tårta oftare!

Och vinnaren är... Ryssland?

Så var det över för  denna gången. Igår avgjordes ESC i Belgrad, eller "The Belgrade" som den blonda Paris Hilton -wannaben sa. Och vinnaren blev, lite oväntat Ryssland, jag trodde att Ukraina skulle vinna.
Och Charlotte på 18:de plats?! Hello! Hon förtjänande att komma högre upp. Jag tyckte att hon gjorde bra ifrån sig, det är östeuropas fel! Ut med öst! Okej, vi i Norden röstar också på vardnra men dem är ju många fler... Fusk. Jag tycker att de får bli Sovjetunionen igen, då blir ju allt ett land, smart plan va?
Frågan är om man ska vara med nästa år, vi hamnar ju bara bland de sista hela tiden. Jag menar, hur kunde Frankrike då en bättre placering än Sverige? En skäggig man med solglasögon som knappt kom med på bild i tv. Mina favoriter var Sverige , of course, Norge, Dannmark, Island (hehe) och Armeninen. Vis ses i Ryssland nästa år då!

Och hur bra var inte Björn?! "And 12 points to Sweden, no you cant vote on your own..." Han äger fett.


image66


Glitterkrig!

Glitterkrig! Wiho, låter spejsat. Men det är det inte, utan det är dödligt allvar. Glitterkriget står mellan Charlotte Perelli och Ani Lorak.
Helt seröst, kan ni inte komma på en bättre rubrik än "Glitterkrig", Expressen? Men i Eurovison funkar allt, det skrivs även att Ani Lorak "Sexdansar i nakendräkt". Hmm...

Men faktum är att jag tycker att Ukraina får byta kläder! Komma och sno Charlottes klänning, det stod att innan semifinalen så hade Ani Lorak på sig en rosa klänning men till semifinalen hade hon bytt till en silverklänning. Härmapa.

image65

Charlottes största hot. Sexdansaren i nakendräkt

Aupair om ett och ett halvt år?

I höstats tänkte jag åka som aupair till Usa efter att jag slutat trean, jag var på informationsmöten och intervjuer och allt sånt men sen bestämade jag mig för att gå bibelskola istället. Eller inte istället utan snarare först, för när jag gått bibelskola ett år är min plan, som den ser ut nu, att åka som aupair efteråt.
Läste nyss på en aupair blogg och jag länner mig väldigt sugen på att åka! Ihh... Men det får som sagt vänta lite. Det känna som att man måste göra allt på en gång nu när man tar studenten; resa, jobba, vara ledig, bestämma vad man ska bli för resten av livet och bla bla... men, det behöver jag ju inte, en sak i taget, jag har hela livet framför mig! fast så känns det inte nu, hehe. Men fy vad kul och spännande allt ska bli!


Charlotte till final!

Så var semifinalen avklarad och Charlotte är vidare till final. Hade hon inte gått vidare skulle jag bojkottat Eurovison for ever and ever. (Eller inte...)
Själv hejade jag på Charlotte, givetvis, Danmark och lite Island och, skäms för at säga det, Ukraina. Men jag tänker inte rösta på Ani Lorak (Karolina baklänge, hennes rikitga namn), det vore landsföräderi emot Sverige. Kör så det ryker imorgon Perelli! Visa vad svennarna går för!


image63

image64

Danmarks sångare Simon Matthew hade en härlig låt (och ett lite härligt utseende ;)


Ullared

Imorse åkte jag, Ellan, Ellen och mamma till Ullared och vi startade vår färd klockan sex på morgonen. Men vid Hallandsåsen hände något oväntat... Bilen slutade att fungera! Ellan övningskörde och plötsligt slutade radion och hon sa: Bilens varvmätare står på noll! Så bilen saktade in... Gissa om vi var förvånade :P
Så vi fick stanna vid motorkanten och då ringde mamma pappa och frågade vad vi skulle göra, pappa visste dock inte vad som var fel så vi fick ringa en brägningsman som skulle komma. För att vi skulle kunna fortsätta resan till Ullared så fick pappa komma och ge oss en ny bil och så fick han åka med bärgningsmannen till Helsingborg. Så pappa fick köra i en timme och lämna bilen till oss och sen kunde vi fortsätta, tack pappa :)

Så där satt vi vid motorkanten i en timme och ingen stannde för att fråga om vi behövde hjälp, tänk så hade man varit ensam i bilen och varit tvungen att stanna för att man fått en hjärtattack eller nåt! Då hade man ju dött. Svenskarna är inte ett så hjälpsamt folk... Till sist kom vi till Ullared och vi hittade en hel del fina fynd!

Var var Chuck?

image62
Var var Chuck igår under Gossip Girl?.... Han får se till att vara med i nästa avsnitt ;)

Kaka och bröd

Nu har jag nyss bakat två kakor till studenten, wiho! Det är Johannas chokladkaka jag gjort, den är ju så goood. Eftersom jag inte var sugen på brödet vi har hemma så bakade jag även ett bröd, är man igång så är man! Jag får kanske bli bagare?... Nej, för tidiga mornar. brödet jag gjorde idag har jag aldrig gjort innan så vi får se hur det smakar, men det var med hasselnötter så det borde vara gott. Men är hungrig så då är allt gott :)

Stan och Espresso House

Härligt att vakna upp idag - helt ledig! Åt en lång frukost och var sen ute med hunden. Sen stack jag til biblioteket och eftersom Ellen hade håla kom hon hem till mig och vi åt lunch tillsammans.

Vid ett träffade jag Elin och vi cyklade ner till stan. Vi gick och strosade och jag köpte balväska! Eller, jag köpte två för jag visste inte vilken som passade bäst, får väl lämna tillbaka en av dem sen. Och sen gick vi till Norra hamnen och köpte scones och caffe latte på Espresso House. Vädret var underbart! Till och med nästan för vamt där vi satt men jag klagar inte, hellre för varmt än kallt. Var första gången jag köpte caffe latte faktiskt, men den var god, inte som chai latte alltså.... Haha. Så där satt vi och mös i solen, underbart!

image61


Här i Norra hamnen på Espresso House satt jag och Elin i solen och njöt.


Tv-kväll

Ikväll är det dags för Gossip Girl igen, tjoho! Det var på tiden. Läste även nyss ut den åttonde (eller nionde) boken i serien, fast den är inte alls som serien. Böckerna är inte särsklit bra men beroendeframkallande, dålig kombination.
Efter Gossip Girl är det dags för de desperata hemmafruerna, me like. I början följde jag inte det men det gjrde däremot min kära syster och efter ett tag var även jag fast och nu älskar jag dem! Okej, inte älskar men gillar i alla fall... ;)

image59

Dagens i-landsproblem: Vem är snyggast?

image60

Dagens i-landsproblem nummer 2: Vilken klänning är snyggast?

Vad mycket kunskap...

När vi satt och väntade på tåget satt jag och tittade på människorna. Så tänkte jag på vad alla de varit med om, man har ju ingen aning, de kanske har varit i Zimbawe och cyklat eller träffat George Bush, varit med om krig. Ja, tänk vad en männsika går och bär på! Sen tänkte jag på all kunskap de har, vad hade hänt om man slagit ihop all den kunskapen alla de tågresänerna hade ?.... Man undrar.

Lund idag

Var med delar av klassen plus en massa ettor i Lund idag och besökte univeristet, domkyrkan och Kulturen (de har utställningar och sånt och utomhus har de gamla hus samlade, som Fredriksdal).
Men alltså, Lund är väldigt fint men folket och atmosfären där känns väldigt pretantiös, vet inte om jag velat bo där... men i och för sig så var vi ju mest runtomkring universitetsområdet. Ja,ja. Man får väl se vad som händer, det är kanske en fantastisk stad att bo i!
Just det, vi hade även picknick i Botaniska trädgården och jag och Elin satt och pratade om framtiden, den är ju så nära nu...

Ledig hela veckan

Så blir det i trean, ledig hela veckan. Betygen sätts nu på onsdag så sen är det ju inte så mycket mer att göra och dagarna innan måste lärarana fundera sig grå på vilket betyg de ska sätta (MVG!MVG!).
Idag tänkte jag göra massa grejer men sen försvann plötsligt alla tid (någon som känner igen?) och nu ska jag sticka till cellgruppen, var bara tvungen att uppdatera mig lite. Men imorgon ska vi, eller delar av klasse plus lite ettor och tvåor, iväg till Lund på utflykt, hoppas inte att det regnar....


Oh, vad fin!

image58

Hittade denna klänning, den blommiga, på Veckorevyns hemsida (det är därför Ebba von Sydow också ville vara med på bilden) och visst är den fin?! Tror den är från TopShop.

Kyrkan

Söndag idag, och den ska man ju helga, eller hur? Var i kyrkan idag, trevligt, men stannade inte på fikat för pappa skulle åka hem dirket efter så jag åkte med honom. Hann ändå prata lite med några vänner som var där, ni är goa :)!

Nu sitter jag här vid datan och försöker fixa det sista med skolan. Ska lämna in en kompletteringsuppgift till imorgon (nu får läraren allt ge mig mvg!!!) och sen en grej tills på tisdag, sen är det klart! Oj,oj. Tänk alltså.
Snart ska jag iväg och jobba, I'm the hamburger queen, haha.

Vouge

image56

Nya omslaget till Vouge med Sarah Jessica Parker, lagom till nya filmen!

Snart slut!

Fatta, jag tar snart studenten!!! Jag kan inte tro att det är sant, att jag- JAG tar studeneten, att skolan är sluuuut!
Idag är det 21 dagar kvar... Nästa vecka har vi knappt några lektioner, det enda är, i princip, en utflykt till Lund. Hjälp.

Men YEAH!

Konsten att hålla tal

Idag höll vi tal i skolan, hyllningstal för att vara mer exakt. Aldrig har så många tal varit så bra!
Jag trodde att det skulle vara svårt med hyllningstal men det visade sig vara ganska lätt och när man
hörde de andra så verkarde det hela som ett rikigt bra tema. Antagligen för att det blev mer
 personligt och man kunde prata direkt från hjärtat.
Det var till och med så att en i klassen började gråta när en annan höll ett hyllningstal till sin mamma!
Då började nästan jag också gråta....
Själv höll jag ett hyllningstal till vänskapen. Andra höll hyllningstal till sin kudde, tackade för Nobels fredspris
och så vidare, så det var en salig blandning.
Ett tips om man ska hålla tal är att vara väl förberedd (smart va?) för om man verkligen läst på så kommer orden automatiskt när man står där framme, även om man är jättenervös.
Att sen läraren tycker man är bra på att hålla tal är ju inte heller helt fel...


image55


Personalfest

Igår hade vi på McDonalds personalfest. Jag var ganska nervös innan jag gick gick dit, hur skulle det vara? Sen var jag även osäker på vägen dit också, tänk så skulle jag inte hitta?... Men jag körde till Maria Park där vi skulle vara och där fanns några fina McDonalds ballonger uppsatta på parkeringen så jag antog att jag var rätt ;)
Det första vi gjorde var att gå tipsrunda (jag fick 8/12) och sen fick vi mat. Alla jag berättat för har sagt: "Åh, får ni McDonalds mat då?" Det fick vi inte! Det blev pastasallad, vi är väl inte så rika, haha.
Sen hade vi tävlingar - vårt lag vann! Woho! Fick lite konstiga pris, typ diskborste och iskubar och sånt (men jag ick choklad :p).
På det hela taget gick allt bra och det blev en trevlig kväll!

Mayan Mystica

image54

Åh, jag blir så sugen när jag ser Eve Longoria i reklamne för Magnums ny glass: Mayan Mystica, den verkar spännande. Nästa gång jag köper glass ska jag ta den ( eller Nogger ;)

Balklänningen hemma!

Igår var jag och mamma och hämtade min balklänning! Det var spännande... Jag fick testa den en sista gång för att se så den verkligen passade, det gjorde den, tack och lov.
Blev lite problem bara när jag och mamma kom på att vi ju cyklat ner till stan, hmm.. hur får man då hem en balklänning? Det ni, man stoppar ner den i en påse och cyklar snabbt hem så att den inte blir skrynklig, haha.
Så nu hänger den på mitt rum!

Inte ont där bak längre

Nu har smärtan i min bak gått över, fick inte ens ont när jag cyklade till skolan imose, tack för det!
Första lektionen hade vi matlagning, då gjorde vi pizzabullar, mums! Sen hade vi samhälle och staden och framtiden, då blev jag och min grupp färdiga med arbetet vi ska redovisa imorgon på Stadsbyggnadskontoret. Vi har undersökt hur caféungdomarna i Helsingborg rör sig. Hoppas det går bra imorgon!

Just det, jag hämtade ut min balbiljett idag!!! Wiho!!!


Cyklat 17 mil!!!!

Klockan fem på morgonen ringde väckarklockan i lördags. Det första jag sa till Ellen som sov över var:
- Vad har vi gjort ?!

Vi, tillsammans med Cajsa, hade bestämt oss för att cykla till Halmstad och hem igen. På samma dag. Utan att trönar något innan. Galna är bara förnamnet. Tio i sex kom vi iväg och vi trampade iväg på våra cyklar mot äventyret. I Ängelholm hamnade vi lite vilse och det blev en liten omväg men efter lite karttittande hittade vi rätt och klockan nio tog vi vår första matpaus. Stannade utanför Margaretetorp innan Hallandsåsen och åt ciabatta med skagenröra - gott! Ciabattan omvandlades till bensin och vi cyklade uppför hela Hallandsåsen.
I Mellbystrand stannade vi och bytade om och åt glass. Några matpauser senare var vi framme i Halmstad. Klockan var ett och en kompis till Cajsa hade gjort lasange till oss. Då var jag s¨å trött och missmodig att jag inte trodde att jag skulle orka cykla hem. Men det gjorde vi!

Vid halv tre vände vi hemåt igen och cyklade och cyklade. Men vid Hallandsåsen var det så brant att vi fick leda cyklarna. Sen rullade vi nerför andra sidan, vilken känsla! Några mat- och kisspauser senare närmade vi oss Helsingborg. Då var jag lycklig. Nu vet jag nämligen vad smärta är, rumpan gjorde fruktansvärt ont!!!
I Strövelstorp kissade jag och Ellen bakom en minikulle på en lekplat, vem som helst kunde i princip se oss, men nöden har ingen lag.
När klockan slog tio rullade vi in på uppfarten - hem ljuva hem! Det kändes som en dröm. Allt gjode ont och jag var så trött, så trött... Ellen och jag sa till varandra: Aldrig igen!

Men coolt at ha cyklat, minst, 17 mil på en dag...

Imorgon gäller det!

Gissa vad jag ska göra imorgon? Cykla till Halmstad! Jag ska cykla de åtta milen tillsammans med Ellen och Cajsa. De cyklade dit förra sommaren och nu ska jag med, men vi ska inte bara cykla dit utan även hem.... Det ni.
Det längsta jag cyklat innan är från min sommarsyuga till Visby vilket är tre mil. Nu ska jag cykla åtta mil plus åtta hem. Alltså 16 mil. Jag hoppas det kommer att gå bra! Vi har i alla fall med oss massa mat, så det är bra, vi kommer inte att svälta i alla fall.
Önska oss lycka till! Uppdatering kommer senare.

Ps. Startskottet går klockan halv sex imorgon bitti...

Gulligt!

För en vecka sedan fick jag ett mejl. Mejlet visade sig vara från en 12-årig kille som läst om mig i Helsingborgs Dagblad och som också släktforskar. Idag fick jag mitt tredje mejl av honom, det är så guligt att jag måste lägga ut det här!

"Du undrar kansk varför jag skriver till dig . Det är för jag har inga kompisar som har Historia som intrese . Jag har haft släktfårskning i lyften men när ditt rppotag om släkt fårskning har det förändats nästan direkt. I Söndags började jag för det har släkt fårskat på min farmors sida . Vet du var man kan hitta människor med historia intrese."

Så jag svarade honom att man inte behöver ha kompisar som tycker det är roligt med historia för att själv kunna gilla det. Har även fått veta att hans mormor och morfar har två lägenheter i Tyskland: "en i Leipzig och en i Grossumstad . Grossumstad ligger lite söder om Frankfurt am Mien". Nu lärde jag mig lite geografi också. Får se om han svarar igen!


Resa

Jag vill resa! Det skulle vara så roligt! Och spännande... Jag vill åka överallt, hela jorden, fast nog inte till Grönland. Okej, jag specifiserar mig lite: Jag vill åka dit där det är varmt. Tänk att känna alla nya dofter, att se alla nya vyer och allt man får uppleva. Och lära mig surfa! Det vill jag. En dag, då ska jag...

image53

En dag ska jag köpa detta live

Chloé parym wanted

image52

Oh, jag vill haaa denna parfym

Hund kissar på kändis

image51

Hundar gör ingen skillnad på vanliga människor och kändisar. Här agerar Natalie Portman lycktstolpe
.

Släktkalas * 2

I helgen har jag avverkat två släktkalas, sammanlagt har tre kusiner firats. Som jag skrev igår var det först kalas för Nelly och Tobbe och idag var det lilla Lisa som fyllt två år. Mellan dessa kalas har jag jobbat. Fy, vad mycket folk det var igår natt på McDonalds! Kön tog aldrig slut, till sist ville jag gå ut och säga åt dem att gå hem. Till saken hörde att fem som skulle jobbat under dagen igår var sjuka. Eller som en av mina kollegor (oj, vad vuxet det låter) sa: De har fått lördagssjukan. Så kanske det var...

Solen är här!

Det är så underbart när solen är framme och man kan vara ute och njuta. Brun blir man också, inte helt fel...
Läste nyss ut min bok "Är det någon där?" av Marian Keyes, den var rikitgt bra! Jag rekommenderar den. Läs, skratta och gråt.
Snart ska vi till kusinerna som fyller år. Nelly fyller 15 och Tobbe 23, det ska bli trevligt. Men kommer inte kunna vara med hela tiden för jag börjar jobba halv nio och får inte gå hem förrän klockan fyra.... Inget jag direkt ser framemot (förutom pengarna ;) men det blir säkert skojsigt med alla hamburgare och tusenmiljoner folk som är hungriga på natten!

image50
Marian med sin bok. En dag ska jag också skriva en bok!

Dancing Queens

Igår var jag, Erika och Elin och gjorde stan osäker. Vi var ute och dansade natten lång. Shake it, sh-sh-sh-shake it.
Vi började vår tur på Hamnpaviljongen (vi fick komma in trots att vi inte var 20, vi såg väl snälla ut + att dte inte var fullt, haha) coh ställde oss sen i kö för att komma in på Le Cardinal som hade 18-års gräns just igår, Egentligen hade vi inga biletter men tacke vare en annan Elin som hade extra biljetter så kom vi in, vi hade nog komit in annars ändå, men då hade vi nog fått vänta. Eftersom vi var där ganska tidigt vard et inte så mcyketf olk där och då vågade vi oss inte ut på dansgolvet så vi gick en sväng till Utposten. Låter som jag är värsta utemännsikan, men det är jag inte, haha.

Sen kom vi tillbaka och då var det mcyket folk så vi steg ut och bara erövrade dansgolvet. Typ. Men kul hade vi! Blev lite mycket rök och blink-blink för min del men, men. Vad gjorde väl det? Hade lite efterhängsna typer efter oss också... Till sist vågade de sig fram, en av dem förföljde oss säkert i en halvtimme. Han var ute efter Elin... haha. Till sist var det dags att åka hem och jag kan säga att det var skönt att lägga sig i sin säng då...

image49

Världens vackraste?

image48

People Magazine har utsett Kate Hudson till världens vackraste. Kan man verkligen säga att en viss person är världens vackraste? Jag tycker inte det i alla fall. Visst är hon vacker men sen är ju smaken som baken - delad.

Några jag firade valborg med


Här är några av töserna jag firade valborg med igår. Längst fram Elin, från vänster Enelie och bredvid henne står Erika. Bilden är från balen 2007 när vi var nere och tittade på alla fina männsikor och för att få inspiration till i år när vi själva ska få gå!! IHH!

image47

RSS 2.0