Du ska jobba nu...

Igår hade jag varit på Helping Hand (lIvets Ords second hand affär) för att jag ska hjälpa dem att skriva om vad pengarna går till och så (spännande för övrigt) och när jag kommer ut därifrån ser jag att jag har ett missat samtal från McDonalds så jag ringer upp och då undrar de var jag är eftersom jag ska jobba just då... Jag får typ panik och cyklar hem och byter om och snabbt dit. När jag kom hem så tittar jag på mitt schema för att se om jag missat att jag ska jobba men då är det så att september schemat visar bara till vecka 39 och oktoberschemat har inte med måndagen och tisdagen på vecka 40, så det har ju blivit en miss. Så det var inte mitt fel som tur var.
Men! Som om inte det igår var nog så ringer de idag igen... Då sa jag att det var fel på mitt scehma och att jag visat det för en annan arbetsledare och undrade hon om jag kunde komma i alla fall men då sa jag att jag egentligen inte kunde för jag skulle göra en sak som hade med skolan att göra (vi har nämligen bönegrupp ikväll) och då sa hon att de fick försöka ordna det på något annat sätt. Men jag kände mig jättedum och började nästan gråta när jag lagt på, så plikttrogen är jag. Då fick jag ringa mamma... Hon sa att det inte var mitt fel och det vet jag ju att det inte är men det känns ändå dumt, men nu släpper jag det! Så, bort. Jag kom ju faktiskt dit igår på en kvart och det är svårt att veta att man ska jobba om det inte står på scehmat... jaja, Det blev ett fel, och det är inte mitt och jag tror att de överlever några timmar utan mig!

Kräm

Just nu sitter jag här vid datan och äter kräm,gottgott. Det var jättelänge sedan jag åt det faktiskt. Men var på Öb häromdagen och då såg jag billig kräm så då tänkte jag " Varför inte?" så nu sitter jag här med min jordgubbskräm och mjölk.


Nice helg

Detta har varit en nice helg utan jobb. Eller, jag jobbade i fredags men det var bara lite på dagen så det var ok. Var ju på lovsångskonsrt i fredags, han (Harald Höidal) var väldigt bra! Lyssna på honom om du får möjlighet. På lördagen vaknade jag upp och insåg att jag kunde ligga kvar och bara ta det lugnt, vilken skön känsla... Alla dnra lördagar har jag avrit tvungen att gå iväg men igår tog jag en lång frukost och sen la jag mig i sängen och läste lite i böckerna vi ska läsa. Ahh... Sen var jag och handlade lite (som vanligt) och gjorde rabarberpaj som jag skulle ha med mig på kvällen då jag skulle till Celie och Sandra eftersom Elin, min cellgruppsledare från Helsingborg, och hennes man var på besök. Men innan dess så träffade jag en vän på i stan och gick på café, det var ett jättemysigt café! Gå dit om du är i Uppsala, Café Linné heter det.
På kvällen var jag då hos Celie och Sandra och fick träffa Elin, det var jätteroligt!!! Det var så mysigt att sitta tillsammans och äta och prata och att träfa någon som redan känner en. Oh... Ja, det var mysigt.
Idag har jag varit i kyrkan, gick dit tillsammans med en annan Josefine ( våra förädrar gick på bibelskolan tillsammasn och hon är också mötesvärdassistent, född 89, lite roligt :). Sen var vi och några andra och åt nere i stan, det var trevligt :)
Nu är jag hemma och har tänkt läsa lite och göra grahamsbullar, billigare att göra eget än att köpa. Ja, så jag har haft en väligt skön och mysig helg :) Hoppas att du också haft det!


Lovsångskonsert ikväll

Snart ska jag iväg på en lovsångskonsert de ska ha på Livets Ord, det är en kille som heter Harald Höidal som ska spela, har aldrig hört honom innan så det ska bli kul. Han ska tydligen även spela in konsarten ikväll, så jag kommer att hamna på skiva, haha. Ska träffa några av tjejårna kvart över sju i kyrkan.
Idag var jag och jobbade och jag fick för andra gången stå i kassan! Ihh... Spännande. Arbetsledaren frågade mig och en kille vem av oss som kunde kassan bäst. "Jag har bara stått där i en och en halvtimme en gång" sa jag. "Jag har stått där i typ två minuter" sa Henrik. Så det blev jag som fick gå fram och ställa mig i kassan. De sa även att de ville ha fram mig eftersom jag pratade skånska så att jag inte skulle anklaga dem för diskriminering eller nåt :P
Det är ganska kul att stå i kassan, men jag får fråga om saker nästan hela tiden, men jag håller på att lära mig. Man får bara inte låta sig bli stressad för då går det galet. Jag tar det hellre lite lugnare och att dte blir rätt än att jag stressar, mår dåligt och så blir det fel ändå.
Nu måste jag gå! Måste äta och bli fin tills ikväll ;)


Harald Höidal

Födelsedagsfest

Igår var det party på min rad på bibelskolan ;) Jag sitter bredvid en tjej som heter Seghen och hon fyllde 19 igår plus att killen som sitter bredvid henne hade namnsdag, Tryggve (han är från Norge). Så jag hade gjort små kort till dem som de fick och en liten godisbit. Sen blev jag hembjuden till Seghen och hennes kompisar, som också fyllde år , för att fira dem på kvällen. Som tur var slutade jag jobba klockan sju och de skulle börja efter åtta. Så när jag slutat jobba cyklade jag snabbt hem och gick ner till C och A i källrane och frågade när vi skulle åka (C har bil, vilken lyx! Fast idag åker han hem till Edsbyn för att sälja den). De sa att jag hade en halvtimme på mig. Så jag duschade och sminkade mig och gjorde mig i ordning men äta fick jag göra i bilen... Med mig hade jag chokladbollar som var mitt bidrag till kvällens fest. C hade sagt att han ville hem i tid, kanske runt tio någon gång och det tyckte jag var bra, för vi skulle ändå till skolan imorgon. Men vi var inte hemma förrän vid halv tolv, tolv... Så idag har jag varit trött, haha. Men! Igår fick jag ett ett brev av Ica eftersom jag har blivit medlem där och där fick jag en kupong där det stod att jag fick ett paket gratis kaffe och kanelbullar, så jag sitter just nu och dricker kaffe :) Kaffefilter lämnade pappa kvar innen de åkte, ifall jag någon gång skulle dricka kaffe eller bjuda någon på kaffe (som jag då aldrig trodde att jag skulle äga) men vilken tur att han lämnade kaffefilter, för nu kan jag både dricka kaffe och göra goa chokladbollar, hihi. Pappa vet bäst ;)

Demonstration

Idag var bibelskolan tillsammans med massa andra människr och demonstrerade i Stockholm mot förföljelsen av kristna i Indien. Förföljs kristna i Indien? tänker du. Ja! Men svensk media skriver inget om det. Varför kan man ju fråga sig. Det finns fakta att få, tex Indiens största tidninge har skrivit om vad som pågått i en månad men svensk media säger inte ett knyst om det. Vill du läsa mer om det kan du gå in på: http://www.sea.nu/nyheter/nyhet.asp?id=204

Så nu har jag varit och demonstrerat, fast demonstrera är nog ett lite starkt ord för vad vi gjorde. Vi gick inte runt och så utan stod och lyssnade på några som talade och höll i plakat. Jag höll faktiskt i ett ;) Ett litet tag i alla fall, sen gav jag vidare till Abram, en kille från Ohio.


Gå in på länken och läs mer!


Utelåst...

Idag hände det, jag blev utelåst... När jag gick ner till C och A för att äta hos dem så var Johanna, min inneboendekompis (långt ord) här med sin syster och tittade på film så jag tänkte inte på nycklar när jag gick ner. Det skulle jag ha gjort... När jag gick upp och skulle öppna dörren märkte jag att den var låst så jag knackade på dörren men ingen öppnade. Jippie, tänkte jag, jag är utelåst!
Jag visste inte om Johanna skulle hem till sina kusiner, för hon hade pratat om det och då vet man ju inte när hon kommer hem och Maria, den andra inneboenden, brukar komma hem runt tio. Vad göra?
Då kom precis C ut för han skulle ringa så han hjälpte mig, fast han hade varken numret till Johanna eller mria men däremot Marias syster som han ringde till och fick genom henne numret till Maria. Så ringde han Maria som var hos sin pojkvän som bor typ fem minuter härifrån så hon kom hitcyklandes och låste upp till mig. Tur!
Kände mig lite dum när jag stod där utanför, haha, men det löste ju sig till sist och nu sitter jag här i värmen :)

Helgen

Hej allihopa! Hoppas ni haft en bra söndag! Tänkte berätta lite om min helg för er. Fredagen bli väldigt kort, för det var inte så kul för då jobbade jag bara. Så, nu var fredagen klar :)
På lördagen var det gemenskapsdag för bibelskolans elever så då åkte vi ut till en sjö som heter Fjällnora (tydligen stället Uppsalaborna badar på om somrarna., jag säger " ta mig till havet....") där vi hade lekar och tävlingar. Det var trevligt, fast jag tror att vårt lag kom sist. Jag är inte så tävlingsinriktad som ni märker... ;) Sen blev det grillning och så hade etta-killarna mot tvåa-killarna rugby match, fast den missade vi, så det var lite synd, för den ville vi se. Men då satt vi och åt korv. Faktiskt lite bättre.
På kvällen träffades ett gäng från bibelskolan, jag kände typ ingen men det var vädligt trevligt och mysigt så jag är glad att jag gick dit. Det blev köttfärspaj (som två killar gjorde, bara så ni vet ;) och sen kladdkaka och spel. När jag åt köttfärspajen kände jag bara "fy, vad skönt att äta något som någon annan lagat!" Jag förstod mamma på ett annat sätt när hon just har uttalat dessa orden, att äta nåt som någon annan lagat och inte behöva ta hand om det. Att det sen smakade bra gjorde inte saken sämre...
Idag var det gudstjänst och sen gick jag en promenad med några andra från bibeskolan, bla två av tjejerna från gårkvällen (säger man så?) och sen åt jag middag tillsammans med Christoffer och Alexander. och nu är jag här och är trött! Har varit / är förkyld i veckan och haft ont i halsen så det har gjort att man blivit lite tröttare än vanligt, så jag får lägga mig i tid idag. Gör det du också :) Haha. Ha det fint!

Chili elller chili?

För er som är bekanta med McDonalds utbud vet ni att det nu pågår en McFeast kampanj där vi har McFeast Chili deluxe och McFeast Bacon deluxe. En sak jag märkt som kan förändra mitt sätt att prata är ordet "chili". För här drar de liksom ut på i:et i chili, som i:et inget. Medan jag säger i:et kort som i i icke. Men eftersom chili inte är ett ord jag användt så ofta innan kampanjen kom till McDonalds har jag börjat säga som dem! Ve och fasa. Min dialekt försvinner! Okej, nu är det bara ett ord jag säger annorlunda, fast jag försöker hålla kvar vid mina korta i, men det är lätt att man påverkas när alla andra säger det med utdragna i. Hur ska det sluta?
Fast jag kan ju säga att dialekten inte har försvunnit. Så fort jag öppnar munnen undrar folk: Kommer du från Skåne? En gång kunde jag inte hejda mig och sa " Nej, från Norrland" fast det gick han inte på... Undras varför?
Häromdagen på jobbet var det en som sa"Var kommer du ifrån, du pratar så härligt!" Många säger att de inte brukar tycka om skånska men att de gillar min dialekt, ja, helsingborgska är fint :)

BILDER!

NU har jag fått några bilder av Christoffer som jag tänker visa för er. Det är bilder på några av dem jag umgås mest med, men några saknas, men när jag köper en egen kamera (när kommer det att hända?... Någon gång i alla fall :P) får ni se mer! Eller så får jag tigga lite fler bilder av Christoffer :)


Jag och Christoffer ler vackert. Lovar att vi inte bits.


Bild från en lektion.


Alexander på sitt rum med gitarren


Här gör dem en lek, men jag har tyvärr åkt ut...


Mark när vi skulle ut och nattvandra


Representanter från Norge: Catrine, Camilla och Stian


Cafeterian. Männsikor i alla åldrar från världen över


Alexander och Christoffer. Foto från första dagen.

Lite plugg och lite jobb

Min dag har inte varit särskilt händelserik idag. Var i skolan och sen åkte jag hem och åt, man är så hungrig när man kommer hem! Sen fixade jag lite med mitt CV, såg nämligen att de sökte cafépersonal på ett nytt ställe så jag tänkte att jag lika gärna kunde testa att lämna in. Eftersom jag inte har någon skrivare åkte jag till bibblan men där gick det inte att skriva ut eftersom jag skrivit i Work, typiskt! Så nu måste jag tillbaka imorgon, har försökt spara det som ett Word dokument, får se omd et funkar. Annars får jag låna ett usb-minne av Christoffer som förhoppningsvis ska funka annars. Hoppas det!
Sen var det iväg att jobba och nu är jag här! Nu blir det kvällsmat och sen natti natti...

Fika

I fredags var jag med en tjej som går bibelskolan som heter Rebecka. Vi träffades på stan för att fika men sen visste vi inte rikigt var vi skulle gå så då bestämde vi oss för att cykla hem till mig och så gjorde vi kladdkaka. Det var väldigt trevligt! Trots att vi knappt känner varandra så kändes det så naturligt. Det är rologt att lära känn människor till mer än bara nmanet och var dem bor... Så jag hoppas att det blir fler gånger :)

Sen på kvällen cyklade jag, Christoffer, Alexander och Johanna (rumskompis eller vad man ska kalla henne) till ungdomsmötet. Sedan bestämde jag och Chrsitoffer oss för att följa med ut på Streetmission. Det är evangelisation som Livets Ord har varje fredag och lördagskväll/natt. Så vi stod vid ett fikabord och sen gick vi runt lite, men fy vad kallt det var!! Visserligen hade jag helt fel kläder på mig men ändå. Jag vill inte att det ska bli vinter. Men det blir kanske lite svårt att stoppa. Streetmission gick bra och vid halv två var vi hemma och då somnade jag nog innan jag ens la huvudet på kudden.

På lördagen vaknade jag upp till en obeskrivlig trötthet. Att jag skulle iväg och jobba klockan tolv var en mardröm. Men,men det var bara att pallra sig iväg och när jag kom till jobbet blev det full action på en gång. Alla ville tydligen äta på McDonalds. Det som höll mig uppe var tanken på en myskväll med mig själv när jag kom hem, så vid åtta stämplade jag ut och åkte hem. Ah...
Egentligen hade jag tänkt vara med på "Kulturnatten" här i Uppsala men jag kände mig alltför trött för det och kände att det var bäst att vara hemma. SEn tänkte jag på hur mcyket jag hade frusit dagen innan. Så, att frysa eller mysa i min säng med en film? Hm.. Valet var inte svårt...

Litet hårtips...

Här kommer ett litet tips till dig som vill ha lite blankare hår ;) Jag hade läst om det många gånger men inte trott att det skulle funka men det gjorde det! Here it comes: När du duschat, skölj håret med kallt vatten! Klart. Lätt som en plätt om än inte så väldigt frestande.
Jag gjorde detta en kväll och när jag vaknade nästa morgon tänkte jag, åh, vad fint mitt hår har blivit, har jag gjort nåt särskilt med det? Då kom jag på att jag kvällen innan precis provat detta lilla trix. Så testa du med!

Coca-cola

Det slog mig igår när jag var på McDonads och skulle beställa dricka att det var väldigt länge sen jag drack coca. Innan jag flyttade (vilket känns som en evighet men bara är två och en halv vecka, på lördag blir det tre!) drack jag det två-tre dagar i veckan, och nu på sommaren blev det definitivt mer. Men nu när man har flyttat och betalar själv så är faktiskt coca.cola en lyx, det är inget man kan dricka lite hur som helst, vatten är ju gratis... En liten betraktelse från en som flyttat hemifrån bara.

På besök hos McDonalds

Yes, idag har jag varit på McDonalds, fast som gäst och inte som arbetare. Men låt mig ta ddagen från början.
Ring, ring... (fast så lät det i och för sig inte när jag vaknade, det är radion som sätts igång, men du fattar). Mina trötta ögon slås upp och jag ser att klockan är sex... Upp och hoppa!
Klockan sju cyklar jag till bibelskolan och bröjar tillsmanns med de andra att förbereda det vi ska som mötesvärdar. Det är kul, förutom att gå upp så tidigt.
Idag hade vi ämnet "Bibelns syn på lidande", det var bra, hade en väldigt rolig och engagerande (kan man säga så?) lärare. Efter dagens slut stannade jag tillsammans med några andra för att vara med på bibelskolan. Och så följde jag med Talita när hon också anmälde sig som mötesvärd. Härligt! Nu finns det ännu en grupp mötesvärdar, vilket innebär att man är det var tredje vecka, annars hade jag fått gå upp så tidgt varannan vecka...
När även böbeskolan var slut så bad en kille, Mark, att visa mig var McDonalds låg för att han skulle lämna ett CV där. Så jag, Christoffer, Alexander plus en tysk från den internationella klassen jag inte kan namnet på (..) med. När vi kom dit så bestämde vi oss för att äta där. Eller, de bestämde det, det är en skilland när man umgås med killar, de bestämmer isg snabbt! Hade man gått dit med tjejer så hade man stått i tio minuter och velat, minst. Antagligen hade man även betsämt sig för att inte äta där, haha. Mne nu blev dte mat på McDonalds idag, gott, haha.
När vi ätit ville Alexander och Mark leka på lekplatsen men tyvärr var maxåldern 12 år. Så det gick inte...
Efter att vi lämnat Mark och tysken vid bussen cyklade vi hem och jag följde med C och A till deras hem i källaren för att kolla någon värmegrej, det är nämligen lite kallt här uppe (det tycker även Johanna så det är inte bara jag) men innan vi ändrade något så följde C med mig upp för att kolla elementen (jag vet, men jag fattade inte det...) och då passade jag på att be A fixa min tv, han är ju elektriker trots allt.  Så de var snälla och hjälpte en hjälplös liten flicka... Haha. Jag får väl hjälpa dem med något någon gång,

Nu har jag gjort grahamsbullar som jag ska äta innan jag åker iväg till kvällsmötet. Hoppas de blev goda :)

Ha en skön onsdagkväll, kära ni!

Bilder!

Nu kommer lite bilder fårn mitt nya hem. De är dock från när jag flyttade in så det är lite stökigt och inte riktigt som det ser ut nu. Men det är bilder i alla fall!


Hej alla!

Nu sitter jag äntligen här vid datan för att uppdatera mig. Har varit lite dålig på det den senaste tiden, anledningen är den att jag inte haft tid. men nu är jag här och jag såg på min mejl att jag fått lite bilder på mitt rum som jag lägger ut imorgon (förhoppningsvis...;) så då får ni see hur det ser ut, ungefär i alla fall, på bilderna håller jag på att flytta in så det är lite rörigt.
Idag var jag på gudstjänst och då var det faktiskt även en vigsel! Det var fint men jag skulle aldrig göra det så, ett bröllop på en förmiddagsgudsjänst i en "modern" kyrka med massa männsikor jag inte känner, nej, rikigt så har jag inte tänkt mig det. Efter gudstjänsten cyklade jag och Chrsistoffer med Celie och Sandra hem till dem där de bjöd på fika. Mycket trevligt! Hoppas Chrsitoffer också tyckte det, vi pratade nämligen en hel del om bröllop och olika sätt att förlova sig på...
Sen var vi tvugna att gå eftersom jag skulle börja jobba vid fyra och nu är jag nästan precis hemkommen från jobbet, har duschat och fått i mig mat.
Helgen har till största delen bestått av jobb... Tråkigt men nödvändigt. Fast idag var ganska kul för en kille som jobbar där fläser statsvetenskap och imorgon skulle de ha ett seminarium om hur en god kristen ska förhålla sig till staten, så han undrade lite hur jag såg på det och så. Sen kom vi även in på annat så det var kul att prata lite med honom, får höra hur det gick för honom sen på seminariumet och själv ta reda på lite mer.

I torsdags kväll så var ju Christoffer och Alexander på besök, jag hade bakat och de hade glass, det blev en välidgt bra stund, eller timmar blev det till sist. Mycket att prata om! Sen blev vi avbrutna av Johanna (den tredje rumskamraten) som skulle flytta in lite grjer och behövde hjälp. men dte blir väl fler gånger :)

Imorgon ska jag upp tidigt, nästa vecka ska jag nämligen vara mötesvärds assistent så jag ska vara på bibelskolan redan klockan sju... Jippie... Fast det visade sig att Alexander ska vara med på lovsången imorgon och även Chrsitoffer ska dit tidigt eftersom han var mötesvärd nu i veckan och ska visa lite hur man gör, så jag får ju faktiskt sällskap trots den tidiga morgonen. Så nu måste jag gå och lägga mig, för jag får väl gå upp vid sex...

Värsta shoppingrundan

Idag är jag trött! Har inte kunnat somna så bra den senaste veckan, hoppas jag somnar snabbt ikväll. Som rubriken säger har jag idag varit på en rejäl shoppingrunda. Efter att jag varit hemma och ätit (broccolisoppa som jag gjorde för första gången, rikigt gott faktiskt! och hyfast enkelt och billigt - vikigt nu när man ska betala själv...) cyklade jag först iväg till Helping hand som är Livets Ords second hand butik. Där hittade jag en jättesöt blommig (vad annars ;) kjol, kavel, ugnsform, tesil och besticklåda för 80 kronor. Helt okej pris...
Sedan trampade jag viadre mot Ö&B där jag köpte, ja vad var det nu?... Ähm, tejp, ströbröd, olika bönor, pasta., riskakor och nagellacksborttagning. Har jag för mig i alla fall. Efter det åkte jag till Willys där jag skulle handla bröd och mjölk, sedan blev det ju lite till, när man går där kommer man på allt man behöver. Så när jag gick där och letade efter ris så såg jag plötsligt Alexander. Han och Christoffer var också och handlade. Så då hade vi sällskap hem, så det var ju trevligt. När jag kom hem ville jag bara sova, men det gjorde jag inte för istället dammsög jag (första gången sen jag flyttade hit!) och dammade. Så nu är det rent och snyggt! Sen belönade jag mig med en testund tillsammans med Glamour. Jane Eyre och mina bibelskoleböcker får vänte lite idag...

Ikväll har jag sagt att jag ska göra kladdkaka så A och C kommer hit och gör mig sällskap, de bidrar med även med glass. Så det ska bli trevligt. Borde kanske börja baka nu, men jag sitter nog här vid datan ett litet tag till, hehe.

Full rulle hela dagen

Idag har det varit full fart. Klockan ringde 06.40 (härligt med tidiga mornar! Not) och jag steg upp och gjorde i ordning frukost samtidigt som jag höll på att kissa på mig. Varför gick jag inte på toa? undarar du. Svaret på den frågan är: Maria (en av dem jag delar rum med) duschade, så blir det när man delar. Men så kan det i och för sig vara när man bor med sin familj med, fast då kan man knacka (läs banka) på dörren och säga "Släpp in mig! Jag kissar på mig!" DEt kan jag ju inte göra nu...

Klockan tio i åtta var jag på plats och klockan åtta sharp börjar lovsången. Idag undervisade de om "Bibelns inspiration och auktoritet". Det var rikigt bra! Han tog upp punkter om varför man ska läsa Bibeln, man ser på Bibeln på ett annat sätt nu, och om att ge bibeln auktoritet. Generellt kan man säga att bibelskolan öppnar ögonen för en över saker man liksom vetat är bra och så men inte varför. Tjugo i tolv slutadeagen och då sprang jag i princip iväg till jobbet, skulle börja klockan tolv så jag bytta om i racefart och slängde i mig några macker i omklädningsrummet. Jag skulle jobbat till sex men fick gå vid fem eftersom det inte var så mycket att göra. Det var bra för klockan sju skulle vi iväg på kvällsmöte. Så jag åkte hem, duschade och gjorde mig i ordning och runt sex kom Christoffer och Alexander med en Paradis ask och bjöd mig och så satt vi och pratade lite och sen åkte vi till mötet.
Det var en norsk man vid namn Remi höidal som pratade och han var liksom norskheten personifierad. Så där käck och glad man föreställer sig en norsk. Jag och Alexander hade kommit överrens om att vi skulle prata med några vi inte kände som går på bibelskolan, eller de kom på det, men jag lcykades nog bäst (trots att jag var mcyket tveksam till det hela från början. Som jag sa till dem: Jag är inte n sån som bara går fram och säger hej!). Men efter mötet satte vi oss ett helt gäng med människor som jag, C och A känner bra/halvbra och så har vi ju fått bestämda plaster på bibelskolan så tjejen jag sitter med följde också med oss. Hon i sin tur hade kompisar som satte sig vid oss och dem pratade jag med, en hel del. Det hela var mcyket trevligt! Jag lärde känna min "sittkompis" mycket bättre och en av tjejerna bra! Det kändes som bönesvar! Jag har bett om att få lära känna en eller några tjejer rikigt bra och det känns oms att detta är en början. Gud har (är) verkligen varit med! Gett mig boende, jobb, vänner på direkten (C och A) och nu detta! Så bra!!! Tack!

En tisdag i Uppsala

Detta är min andra tisdag här i Uppsala och exakt en vecka sedan jag började bibelskolan. Tiden har gått så fort! Idag hade vi ämnet "Guds karaktär" det var bra men ganska så kompakt.
Efter skolan var jag med på ett informationsmöte om att vara mötesvärd och sen åkte jag hem och åt. Då kom den nya tjejen, hon är trevlig men vi kom nog fram till att vi var varandras motsatser... haha. Vi får se hur det går ;)
Klockan fyra började jag att jobba och då var det en kille från bibelskolan som också jobbar där så vi snackade lite. Nu när jag kom hem var det fullt hus, den nya tjejen hade sina två kusiner plus faster här för att måla om och Christoffer satt här med sin data i köket. Då kände jag att det hade varit skönt med en egen lägenhet... fast samtdigt är det ju skönt att inte vara ensam, både för och nackdelar.
Nu är jag så trött, har inte kunnat somna de senaste dagarna, tankarna har gått i 180. På vad vet jag inte riktigt men tänkte gjorde jag i alla fall. Men nu är jag så trött att jag hoppas att jag somnar som en sten. Natti natti!

RSS 2.0