Fredag!

Ja, nu är det fredag och heeeeeeeeeeelg! Me like. Något som är ännu bättre är att jag inte jobbar i helgen, skönt att vara lite ledig. Eller ledig och ledig, lite plugg får det nog bli ändå, projektarbetet ska ju vara färdigt snart. Ah! Panik!

Men nu ska jag inte plugga, no way. Jag pluggar aldrig en fredag kväll, skulle hellre dö, haha. Nej, nu är det dags för den Wallinska traditionen: hemmagjord pizza, tv och godis. Undras hur länge vi har ätit pizza påfredagskvällarna? Så länge jag kan minnas har vi gjort det i alla fall, så ja, kan traditionen vara 18 år? Fast jag betvivlar i och för sig att jag åt pizza när jag var en liten söt bebis ;) Snart är det Let´s Dance, har inte sett så många avsnitt eftersom jag inte varit hemma så många fredagr den senaste tiden, men jag hejar i alla fall på Tina. Go Tina!

image10

Oscarsgalan

Så var det dags igen, Oscarsgalan 2008! Trevligt, trevligt. Största vinnaren var ju brödernas Coens film, kanske att man får se den nu?
Men det som får mest uppmärksamhet är nästan längre inte vinnarna utan de som klädde sig snyggast. Här är ett smakprov på vackra damer i rött.


image9

Ooops...

Ooops, ja, jag har gjort den största missen en bloggare får göra; jag har inte uppdaterat min blogg varje dag... Helst ska man ju göra det flera gånger per dag helt klart, gärna när man är duschen också. Och varför inte när man bajsar? Allt ska dokumenteras. Nu överdriver jag lite men jag menar vissa går ju till överdrift med sina bloggar, vissa bli bloggberoende. Snart kommer det antagligen komma rehab för männsikor med den sortens problem med.

Nu lämnar jag det ämnet (om inte någon har nåt annat att säga om det) och övergår till torsdagen på sportlovet. Då var näligen jag, syster Ellan och mina två kompisar Erika och Elin ute och red på våra pollar. Här är två härliga bilder på Elin och Erika :)


Trädgårdsjobb

Trädgården har varit mitt revir idag. Pappa har sågat ner massa träd så idag har jag burit,burit och burit grenar. Men det är ju härligt med frisk luft och träning :) Ikväll är det dags för belöning: pizza och film. Gott!

Shopping i Malmö

För ett litet tag sen kom jag hem från malmö som jag och min kära kompis Elin varit i idag. Det var mycket trevligt och mysigt. Drack chai latte för första och sista gången. Mådde lite illa av den ( Elin gillade sin caffe latte i alla fall).
De två veliga damerna (vi, alltså) köpte faktiskt vars en tröja. Jag köpte en blå kofta på Indiska, bestämde mig på typ tio skeunder, kan vara rekord.


Balklänning

image4
Idag var jag och provade min balklänning! Jag och mamma cyklade ner till stan och träffade skräddaren som håller på att sy klänningen, den var väldigt fin :) Hade först strumpor på mig när jag provade den men tog av mig dem för att få en lite snygare look. Yes det hjälpte, haha. Så ,ha inte stumpor på er när ni provar balklänning ;)
Hur ser den ut då? Jo, det kan jag tala om för er. Den är axelbandlös och längden är lite längre än till knäna. Färgen är mörk champagne och så skimrar den lite i rött och över livet har jag ett annat broderat tyg. Svårt att beskriva, men det verkar bli bra!
Kan ju visa en klänning som jag tyckte var snygg och gav mig lite idéér om hur min ska se ut, kolla in Beyoncé

Vanity Fair

image2
Vanity Fairs Hollywoodnummers omslag är så här snyggt. Me like. På bilden syns Emily Blunt, Amy Adams, Jessica Biel, Anne Hathaway, Alice Braga, Ellen Page, Zoë Saldana, Elizabeth Banks, Ginnifer Goodwin och America Ferrera.

Spännande...


Så kom dagen för mig med, jag har skaffat mig en blogg. Nu får vi se hur det går! Kommer jag bli kanske att bli en av alla dem som kallar sig bloggberoende? Eller kommer bloggen endast att uppdateras en gång i veckan? Är jag nästa Alex Schulman, fast i kvinnlig variation? Kan vara, kan vara. Eller inte.

Angående mitt fräna bloggnamn; Jag är beroende av handkräm.

RSS 2.0