STUDENTEN!

Massa blommor och gosedjurFixa till mössanIn the car

Nu är det gjort jag har tagit studenten - hurra vad jag är bra! Dagens var helt underbar, jag vill göra det igen!!! Vad avundsjuk jag kommer att vara på alla studenter nästa år, kanske jag kan låtsa vara student igen?

Dagen började tidigt, jag vaknade klockan sex eftersom jag skulle bli hämtad halv sju av Erika då vi skulle vara på champagnefrukost runt sju hos en i klassen. Efter någon timme gick vi därifrån till skolan och vi sjöng och skrek hela vägen. Väl framme satte vi oss i aulan, som inte var så tyst kan jag säga, alla treor sjöng och förde oväsen, stackars de som uppträdde. Sen satt vi och skrev i varandras mössor också.
Efter det var vi ett tag i klassrummen och fick cider och betyg (bra kämpat, Jossan :) Däefter fotades vi och sen var det dags för lunch för allra sista gången i matsalen, lite sorgligt... Men maten var jättegod, nypotatis och kallrökt lax, den nästan smälte i munnen. Sen glass till efterrätt. Vissa var lite påverkade och tappar ett helt fat med lax, jaja... Det är ju ändå studenten. Men stackars fisken som dog och inte ens blev uppäten...
När maten var uppäten gick vi tillbaka till aulan där alla treor uppträdde och sen var det dags för utspring. Först ut var NV3A och sen NV3C och NV3D. Därefter SoS3A och sen var det dags för vår klass: Sp3B! Detta var nog den mest panikfyllda situationen på hela dagen, alla skrek och var helt uppsluppna, nu var det dags! Vi rusade nerför trapporna och mötte ett hav av männsikor, tur att jag visste ungefär var familjen skulle stå, annars hade jag aldrig hittat. När man blivit kramad och grattad var det dags att träffa kompisarna och gå mot Kärnan. Vi var bland de sista att gå nerför Kärnantrapporna, men det gjorde inget för det var så kul! Sen skulle vi ju gå de sju traditinella varven runt Magnus Stenbocksstatyn. I början var vi måmga som gick runt den men i slutet var det bara jag och Elin, så vi sprang de sista varven, haha. Sen träffade jag pappa som visade mig bilen jag skulle åka i. Kul att åka cabbe, ska skaffa mig en sån en dag...

När jag åkt ett tag i stan körde vi hem där vi skulle ha Öppet Hus. Det kom jättemycket folk, minst 60 och allt var så kul! Under kvällens gång försvann min röst mer och mer och till slut kunde jag bara kraxa fram orden... Skrikit för mycket kanske? Sen var det dags att gå ut, v hade först sagt tio, halv elva men vi hade så trevligt hemma att vi inmte hämtade Elin förrän kvart i tolv. Och sen var vi dancing queens hela natten! Vi var på Le Cardinal, Swea, Tempel och The Tivoli. Roligast var Le Cardinal och Swea. Tivoli var ovanligt tråkigt och Temel hade inte så kul musik. Men åh, vad roligt vi hade! Man ville aldrig att det skulle ta slut... Men det gjorde det och klockan fem åkte vi hem till våra sängar som väntade.
Blir det repris nästa år?

Lilla jag

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0