Torres!

Efter att jag varit och jobbat igår åkte jag, pappa och syskonen hem till kusinerna för att kolla på EM- finalen. Det var en riktigt bra match, full fart hela tiden och stämningen var på topp hos oss i soffan (tårtan och popcornen och allt var det var gjorde sin sak till det hela, hehe). Redan från början bestämde sig jag, Ellan och Ellen för att Torres var den snyggast spelaren och jag sa att varje gång vi såg honom var vi tvugna att ropa "Torres!". Sedan visade det ju sig även att han var den bästa spelaren som även gjorde matchens enda mål. Ungefär var femte minut eller så blev det att vi fick ropa "Torres!" för de filmade nästan han hela tiden, vi började misstänka att det var en tjej som häll i filmkameran, haha. Papporna blev lite oroade över sina döttrars förtjusning över Torres så till slut sa pappa att han tcykte att Torres såg ut som en banan. Schyrre berra, alltså.
Till sist vann ju Spaninen och de var de förtjänta över, de spelade riktigt bra. Och så hade de ju en grym anfallare. Torres!

torres

Torres!

Kommentarer
Postat av: Hannah

låter som en härlig fotbollskväll! :D jag kommer ihåg då du och jag kollade hos andreas och henke med ett helt gäng. minns inte vad vi sa, men jag tror att vi kom fram till att den snyggaste då var chippen! :D haha! joo, skönt med sista jobbe-veckan. idag blir det rydebäcks bibliotek! :)

2008-06-30 @ 13:07:13
URL: http://hhni.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0