Ullared

Imorse åkte jag, Ellan, Ellen och mamma till Ullared och vi startade vår färd klockan sex på morgonen. Men vid Hallandsåsen hände något oväntat... Bilen slutade att fungera! Ellan övningskörde och plötsligt slutade radion och hon sa: Bilens varvmätare står på noll! Så bilen saktade in... Gissa om vi var förvånade :P
Så vi fick stanna vid motorkanten och då ringde mamma pappa och frågade vad vi skulle göra, pappa visste dock inte vad som var fel så vi fick ringa en brägningsman som skulle komma. För att vi skulle kunna fortsätta resan till Ullared så fick pappa komma och ge oss en ny bil och så fick han åka med bärgningsmannen till Helsingborg. Så pappa fick köra i en timme och lämna bilen till oss och sen kunde vi fortsätta, tack pappa :)

Så där satt vi vid motorkanten i en timme och ingen stannde för att fråga om vi behövde hjälp, tänk så hade man varit ensam i bilen och varit tvungen att stanna för att man fått en hjärtattack eller nåt! Då hade man ju dött. Svenskarna är inte ett så hjälpsamt folk... Till sist kom vi till Ullared och vi hittade en hel del fina fynd!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0